Friday, January 15, 2010

Edit Photo Contest


salam..salam..dan salam..

 
cik noah baru jerk buat blog walking..jumpa lagi contest..kali nih cik noah saja nak join edit photo contest..bajet macam cik noah nih pakar lah bab2 edit gambar kan..

 
meh jom kita usha dulu dia punya syarat2 penyertaan....check it out!!



syarat2:


  • gambar mestilah gmbar korang..solo atau paling ramai bertiga...(baik solo, kalo rmai nnti menang kena lak share hadiah..=)
  • kreativiti perlulah tulen, asli dn bkn cetak rompak ye...xbaik pirate2 ni..hehe..
  • buat satu entry kat blog korang psl contest ni dan letak la pic yg korang edit kat entry tersebut dn bg link kat komen cik ros..nnti cik ros g terjah ye
  • korang kena letak pic/banner kata atas tu kat side bar korang dan link pada contest ni ek...nnti cik ros nk wat sportcheck sape yg join contest ni...hehe..
  • kalo nk follow..follow lah..kalo xnk pn xpe..bkn pe..sng korang nk update pe2 psl contest ni..hehe


okay..semua syarat2 tuh telah cik noah penuhi..dan sekarang marilah jom tengok gambar yang telah cik noah perjudikan..nih pakai hentam punya edit taw..




::


::


::


::


::


::






nihlah dia gambar yang cik noah edit malam tadi..sebab bosan kan..so cik noah edit lah gambar cik noah..saja maw tunjuk kekreatifan cik noah untuk mengedit gambar..wakaka (+.+)




dan sesiapa yang view blog cik noah, jangan lupa join contest nih..cik noah bukan nak harap dapat hadiah..tapi mengisi masa lapang sementara meng-update blog cik noah..

4 makhluk comel yang memekak dekat sini:

Aku Production said... Reply To This Comment

menarik..tapi boleh detailkan lagi x?
edit jadi macamana?

nOah said... Reply To This Comment

nak detail cmne??
tuh edit gna photoscape jerk..
pastu wat reflection..
maka dengan itu terhasillah gambar tersebut..

cik ros said... Reply To This Comment

hye..thnks join contest cik ros..=D

gud luck ye..

slm perkenalan dr cik ros=))

nOah said... Reply To This Comment

thanks a lot cik ros..

salam perkenalan juga.. o_O