Sunday, January 31, 2010

get ready for tomorrow babeh!!


salam dan selamat petang sayangs....


hari ini adalah hari terakhir untuk cik noah me-relax-kan diri..dan esok pagi segalanya akan berubah..yaaaa....esok dah kena pergi sekolah!!!!huaaaa....tak mau pergi..tak mau pergi..tapi okay gak kan..tak payah pergi kuliah..dan tak perlu mendengar bebelan manusia yang suka membebel di pagi isnin..MUAHAHAAAA....*gelak jahat nih*


TEACHER AS:pupils, are you ready for our lesson today??..
PUPILS:yes teacher..we are very very ready..
TEACHER AS:now, i want you to clap your hand 2 times together..
PUPILS:why we have to clapped our hand, teacher??
TEACHER AS:aisehhh..why are you keep asking me??just do what i say okay!!
PUPILS:alamak....teacher nih garanglah..(kuang3)

*cik noah mempraktikkan diri sebab praktikum 3 kena ajar english..memang bungkus budak2 cik noah nanti..*


tak taulah kenapa dengan cik noah nih..praktikum fasa 3 nih macam tak memberi semangat kepada cik noah..malas nak pergi..barang pon tak prepare sangat..padahal praktikum 3 nihlah yang menentukan adakah cik noah bakal menjadi guru pelatih cemerlang praktikum....WAHAHAAAAAA..*sudah start perasan tahap cipan tenuk tapir nih*


nOta kHaki:SEKOLAH KEBANGSAAN JEJAWI....tomorrow i come!!!!

2 makhluk comel yang memekak dekat sini:

niny said... Reply To This Comment

cik noah ni nn ajar subjek english ye kat sekolah? good luck:)

nOah said... Reply To This Comment

niny,
english hny elektif..
major adlh PJ!!
yeahhhh