Thursday, January 14, 2010

the sweetest smile contest....auummmm


salam sayangs2 ku semua..

tetiba petang nih kelas en tat cancel..bagus dan sangat syiok nih..sudah lama mengidamkan saat2 kelas cancel..so sepanjang petang nih i buat nota subjek psikososial sukan..*wahhh..sangat rajin kan..uhukkk*

 
then i pon buatlah blog walking..*disebabkan otak dah tepu buat nota*..i pon terjumpalah ngan satu blog nih..ada plak contest kat blog tuh..THE SWEETEST SMILE CONTEST kat blog delisya's collection..



i pon sesaje nak cuba contest tuh..then i pon upload 2 gambar yang i rasa sangat manis senyumannya!!!!ohh manisnya..manisnya senyumanKU....wakaka..sudah perasan kan..kalau you all nak tahu ini adalah contest pertama yang i try..sebelum nih tengok jerk..sekarang baru ada nafsu maw join contest.. @_@
tapi sebelum tuh i kena komen blog tuh..i rasa kalau blog tuh di-upgrade lagi mesti syiok punya..betol tak akak tuan blog??then akak promote lah anything yang akak jual tuh..gerenti lepas nih MALATOP punya!!!!*wahh..i sudah menjadi kaki bodek nih..stop2!!*

 
dan ini adalah gambar yang telah i upload..i tak tahulah gambar tuh senyuman paling sweet ke tak..aceceh..*sebenarnya malu nak puji diri sendiri*


check it out yaaa!!!!

:

:

:

:

:

:


nih adalah picture i yang sedang SENYUM PALING MANIS!!time nih i ngah nak pergi kelas..*bajet sebentar untuk mengambil gambar sebelum kelas bermula* maaflah..ketika nih i agak gelap kerana banyak ujian amali dan selalu berdating dengan incik matahari..

:

:

:


dan yang ini i bersama my BFF, maton masa nak pergi shopping kat penang..sangat manis kan kami berdua tersenyum..i sangat suka gambar nih taw..wakaka (O_o)


nOta kHaki:ada chance tak i nak menang contest tuh??hehe..sesiapa yang rajin jangan lupa view blog tuh yerk..i dah promote habis nih!!

2 makhluk comel yang memekak dekat sini:

Faarihin said... Reply To This Comment

Assalamualaikum.. semoga maju jaya yer tuan umah.. hehehe.. snyuman yg amat manis skali.. (^__^)

nOah said... Reply To This Comment

wakaka..tenkiu3..sdh kembang2 gitu