Sunday, January 24, 2010

//tak de nafsu shopPing tapi nafsu nak berjalan jerk nih..tolonglah bawak cik noah jalan2 lagi//


salam sayang2 intan payung..
*wakaka..kunun nak ngengada jap*
Align Center

sekarang nih cik noah sudah malas mau meng-update blog nih..hari2 yang berlalu penuh dengan kuliah..semalam pon ada kuliah ganti..tapi kita orang ada taklimat kajian tindakan..nasib baik 2 jam jerk..kalau sampai petang maw kematu gak telinga cik noah nih..bukan tuh jerk..punggung pon boleh kematu tahap gaban nih..


then petang SEMALAM cik noah dapat offer daripada seseorang..ajak cik noah teman dia hantar barang kat rumah..cik noah pon apa lagi..giat2 terus pergi mandi dan menyiapkan serta mencantikkan diri cik noah..*wahhh..bajet macam nak pergi dating kan..kan..kau noah kalau pasal berjalan ngan sesiapa pon kau sanggup kan??*


hehe..seronok2 dapat berjalan..sekurang2nya cik noah menyihatkan diri dengan berjalan..kan ke cik noah jalan guna tongkat..stop!!okay cik noah tipu nih..mestilah jalan guna kaki kan..tapi selebihnya dok kat dalam kereta jerk..cik noah jadi co-pilot..haha..nasiblah siapa yang bawa cik noah keluar memang sangat kesian..cik noah akan tidur sepanjang perjalanan ini..lurah dan lembah ku lewati..okay2..dah melalut mencarut benda lain plak dah kan..maaflah..cik noah memang macam nih..suka syok sendiri..*plap plap..tampar pipi..adusss!!pipi nih bila nak tembam macam dak kutun??agege..*


dan hari nih pon cik noah pergi merambu merayap lagi..tapi bukan dengan orang yang sama..hari nih turn dengan orang lain plak..*wink wink..ehh2..berapa banyak lelaki nih??apakah cik noah nih playgirl??mungkin....*hari nih lagi penat daripada semalam..macam2 tempat cik noah pergi..dapat plak yang pergi tuh sekepala memanglah merepek meraban macam apa..hua3..


walaupun penat tapi cik noah suka..sebab kan..kan..LELAKI itu belanja cik noah dan dak kutun makan eskem mcd *meleleh air liur jap..lap cepat!!* ngan KFC..wahhh..cik noah pon melantak macam apa!!makan free pon kan..siapa yangtak maw kan??kan??sangat sedap dapat makan eskem mcd tuh..weihh....cik noah bukan jakun batak tak pernah makan eskem mcd tau..tapi kalau dah dok kat perlis mana nya nak jumpa McDONALD tuh!!donald duck ngan daisy duck banyaklah..nih baru ada secret recepi pon alhamdulillah..mungkin lepas nih nak buka mcd plak kot..huhhh..tak de maknanya..time tuh bila dah ada mcd cik noah pon dah posting ntah ke mana2 agaknya..


dan SEKARANG..cik noah bertungkus lumus menyiapkan fail MQA..bunguks kan diorang nih..ada ke patut minta fail tahun 2005-2006..manalah cik noah nak kutip pungut kumpul segala benda2 tuh??dah tentu2 ada kat rumah..tuh pon kira baik ada kat rumah..kalau cik noah dah gadai kat SURAT KHABAR LAMA..BUKU LAMA.. macam mana??nih pon terkeruk2 tapi tak macam beruklah nak cari bahan..macamlah daya ingatan cik noah kuat sangat nak ingat benda yang dah belajar masa tahun 2005-2006..lecturer pon masuk kelas ajar baca al-fatihah..*seperti budak tadika kan..ehh bukan2..macam budak baru nak belajar mengaji quran*


okaylah..cik noah malas nak mencarut melalut meleret2 nih..badan penat, mata penat, otak pon dah penat..tangan cik noah pon turut serta penat nak menaip panjang2..kang nanti lagi banyak bebelan sengal cik noah, maka jawapannya memang tak siaplah fail MQA *nih saja nak highlight besar2..cik noah memang nyampah tahap dewa cipan nih tau!!* tuh..nanti siapa nak tolong buatkan??korang nak buatkan ke??bertuahnyaaaaa....


nOta kHaki:01 feb dah start praktikum fasa 3..huaaaaa..tak mau g sekolah!!!!


6 makhluk comel yang memekak dekat sini:

cik nurulain said... Reply To This Comment

haik? baru nak start wat MQA ke noah? CN da submit.

CN excited mau pg practical sbb tak suka kuliah. keskeskes.

nOah said... Reply To This Comment

CN,
kitaorg mmg cmni..lecturer ckp sekali jerk..pastuh wat dono..mnelah kitaorg nak wat..last2 minute bru na gedik siapkan..

x sbr nak g sekolah..peraturan kat mktb semakin membengongkan..

cik nurulain said... Reply To This Comment

yesza. benci peraturan mktb!

nOah said... Reply To This Comment

memang sgt menyengalkan semua peraturan tuh!!!!

Ammar said... Reply To This Comment

kantoi!

nOah said... Reply To This Comment

incik ammar,

apa yg kantoinya????