Wednesday, February 03, 2010

~apa kalau cemburu gila babas tuh tandanya kita ada feeling masyuk2 kat dia ke??~


salam..


sejak praktikum bermula, kehidupan cik noah agak tak terurus..sekarang nih pon masih sedang menyiapkan ABM untuk mengajar esok..hari kedua dah start ngajar..advance betul GPK sekolah tuh menyediakan jadual waktu untuk cik noah..ingatkan nak start ngajar next week..tapi nanti lagi banyak kerja..biarlah susah2 dulu kan..


sekarang *bukan sekarang jerk..malah start kenal lelaki itu* cik noah lagi sedang keliru tentang perasaan cik noah..apakah cik noah sudah jatuh cinta??*jatuh cinta lagi..lagi lagi ku jatuh cinta..lalala~wink wink*..apa kalau kita cemburu dia chatting ngan perempuan lain adakah itu bermakna kita suka dia??adakah itu juga bermakna kita cintakan dia??sebelum nih kita tau dia cerita merita segala hal dia kat kita jerk..alih2 rupa2nya dia pon share ngan orang lain..mesti benda yang ada sangkut paut dengan kita dia bagitau kat orang laen walaupun cuma virtual jerk..siapa nak jawab nih????cepat angkat tangan!!!!


kekadang cik noah nih rasa *rasa jerklah pon* macam bengong tahap bangang gak..ada ke patut hari2 cik noah tunggu dia online..pada hal kerja cik noah ngah belambak macam sekarang nih lah!!agak bunguks kan??kan??cik noah pon tak tau kenapa..may be sebab dia lelaki..kerana lelaki pandai memanipulasi perempuan menggunakan ayat2 manis yang sebenarnya pahit tuh untuk mendekati perempuan..betul ke macam tuh??rasa2nya memang betul lagi tepat dan padat kan!!!!


kekadang juga cik noah rasa *asyik rasa jerk nih..* mereka mendekati cik noah kerana 'sesuatu'..weihh..apa kau orang ingat aku nih sosial aku boleh bagi sesuka hati kau orang ke??aku taulah kan aku nih perempuan yang tak berapa nak baik sangat..ingat aku nih tahap macam bohsia ke??*haaa....kan cik noah dah teremo nih..ishhh3*


bila mereka susah datang cari cik noah..luahkan segala benda yang mereka rasa..hal gaduh ngan awek lah, hal tuhlah, hal nihlah..macam2 hal lah senang cakap..tapi bila cik noah susah, ada masalah..kat siapa cik noah nak cerita??nak cerita kat dak kutun dia outsider..susah nak jumpa..harap mesej jerklah pon..lagi plak cik noah ngah praktikum nih..aishhh~


nOta kHaki:kepada mana2 lelaki yang cik noah kenal dan TER-baca entry nih serta TE-rasa di hati tuh bukan masalah cik noah yerk..lantak kau lah kan!!!!dush dush


3 makhluk comel yang memekak dekat sini:

myna said... Reply To This Comment

saye rasa anda telah pun jatuh chenta lah. hehe.
saye pun pernah menunggu sorg tu online saje~ T__T

nOah said... Reply To This Comment

myna,
uhukkk..xmaw dan xtaw..
tp rsanya kta cuma suka dy jerk..because he take care of me..hua3..tuh yg wat kta perasan nih~

myna said... Reply To This Comment

hehe. mungkin juga. hati2. :)