Tuesday, February 09, 2010

incik2 guard yang macam shiiootttttt....hamek kau!!!!


salam....


kad cik noah kena tahan!!!!WTF....siot betul nih..cik noah rasa macam nak tendang2 jerk tadi kaki incik2 guard sekalian....bodoh, sengal, bengong..alasan yang cik noah rasa tak boleh pakai..masa cik noah keluar tadi tak mau plak balik suruh tukar seluar..time nak masuk plak dia tahan kad cik noah..siap dapat SURAT MERAH lagi!!!!


alasannya-SELUAR KETAT..minta perhatian sekali lagi..SELUAR YANG CIK NOAH PAKAI KETAT..haisshhh..nih yang rasa nak fire sesiapa jerk nih....sepanjang cik noah pakai seluar tuh tak pernah plak incik2 guard mengong marah membebel nak tahan cik noah..dan2 time orang ramai nak ambil kad dorang nak buat taik plak kat cik noah..sengal betul....lepas nih jangan harap cik noah nak tinggal kad lagi....


esok pagi lepas ngajar PJ cik noah akan bawa seluar yang kunun2nya dikatakan ketat tuh kat HEP..biar cik noah sendiri yang tunjuk kat encik nizam selaku ketua disiplin..tak pasal2 hari ini cik noah dah marah yang teramat sangat hingga menitiskan air mata..dah lama tak nangis hari nih dah nangis puas2..tapi rasa macam tak puas nangis lagi..


dan seperkara yang membuatkan cik noah ter-SANGAT bengang tahap bangang ialah guard yang tahan cik noah tuh OFF DUTY..tak pakai pon uniform guard..apa kes pak cik nih??kau nak gila kuasa plak kat sini pehal??kau tengoklah esok..cik noah cerita daripada mula sampai habis kat encik nizam..encik nizam nak dengar ke tak nak lantak dia lah..ciknoah tak salah dohhhhh!!!!*semangat nak menampar orang membara-bara nih....jangan nak buat palit kat cik noah*..


nOta kHaki:aku bengang gila ngan guard hari nih..!!!!sia2 jerk aku baik ngan dorang!!!!NO MORE NICE GIRL~

4 makhluk comel yang memekak dekat sini:

meera^da cute..*_* said... Reply To This Comment

guad tu nak ngorat cik noah...hehe

nOah said... Reply To This Comment

huhh....
xde makna cik meera..
tua bangka dah kotttt

Ammar said... Reply To This Comment

jom kita bling molotof kat podok mereka. hahaha
mmg sgt sengal itu pak guard.

nOah said... Reply To This Comment

ammar,
kau g baling..aku tengok jerk..oastuh gelak kuat2