Sunday, February 21, 2010

selamat untuk dirinya....


salam sekalian makhluk di bumi ini....
eheeeee....


tadi cik noah diberitahu tentang sesuatu perkara....kawan baik *cik noah kira dia BFF cik noah kerana sentiasa bersama cik noah tak kira susah senang walaupun cuma di alam maya* beritahu dia sudah bertunang minggu lepas dengan kekasih hatinya....aminnnn....syukur alhamdulillah..berkuranglah dosa bila sudah memikirkan untuk mendirikan rumah tangga..


sedih????agak sedihlah gak..sebabnya..cik noah bakal 'menamatkan' hubungan dengan dia..bukan kekasih gelap cik noah ekh..tapi cik noah kurang suka mempunyai hubungan dengan hak orang *rasanya macam pernah buat hubungan terlarang nih..tapi lupa plak bila..akekeee*..lebih2 lagi bakal menjadi suami kepada seorang isteri..walaupun mungkin tunangnya tidak kisah..tetapi lebih baik mengundurkan diri..


untuk dia....selamat bertunang..mudah2an impian untuk mendirikan rumah tangga tercapai walaupun umur masih muda daripada cik noah..*cik noah dah tua ke??no!!!!still muda lagi okay!!harap maklum..*dan bila sudah berkeluarga jangan pernah lupa persahabatan kita yang baru berbunga..ehemmm....


nOta kHaki:sampai kapan lagi..ku harus menyingle..rasa kecewa di dalam dada....lalalala~

3 makhluk comel yang memekak dekat sini:

Cherrie Pie Sweety said... Reply To This Comment

hye dear, jom tengok shawl/pashmina.tudung cantik & murah, boleh join shop & win contest skali kat http://trendyvoguecollection.blogspot.com

anummss said... Reply To This Comment

hii cik noah..

Salam dariku..

Erm, i like ur style. i suke cara u menghormati seseorang. Walaupun mungkin, si tunang ur frenz 2 xksah, p lam ati die siapa tau, right??

Soo, better undurkan diri. Huhuhu..

Nape i like ur style??
Bcoz, i pun tak suke if my fiance di contact2 ag oleh anasir2 yang bole wat i cmburu n mara.. :)

Semuanyerr sebab, he's my mine, ok..!!

Daaa, cik noah.. i doakan u bahagia with ur life..

Hidup Cik Noah..!! :)

nOah said... Reply To This Comment

salam cik anum....

tuhlah pasal kan..
thanx for ur comment and support..
neway,
nice to meet you..