Saturday, March 06, 2010

Baju Kurung Menawan COntest


Align Center
salam semuanya~
eheee....kali nih cik noah sudah join contest baju kurung menawa..kah3..bajet kau menawan ke noah kalau pakai baju kurung????poda cittt~
okay2..stop membebel..KLIK SINI untuk tau lebih lanjut tentang kontest tuh..contest nih laki perempuan boleh join..kalau lelaki kenalah pakai baju melayu..perempuan plak tak kisah baju kurung ke kebaya ke jubah ke..janji menampakkan keMELAYUan tuh....apa yang penting??ke-MELAYU-an okehhh....
dan ini adalah gambar yang cik noah bagi kat tuan empunya blog....
:
:
:
:
:
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ~.~

nihlah gambar cik noah yang kunun2nya menawan bila memakai baju kurung..kah3..GELAK JAHATTT..kalau tengok kat tarikh gambar tuh sikit punya dah bertahun kan..

okehhh2..stop lagi..sekarang bab syarat plak..syarat 1-4 dah buat..sekarang syarat yang ke-5 plak....

'saya nak masuk contest ini kerana memang susah saya nak pakai baju kurung sebab hari2 kena pakai baju sukan dan warna yang saya suka ialah dark choco..'

syarat ke-6....

saya dapat tau contest nih daripada blog cik nurul zaty..

syarat ke-7 pon sudah dilaksanakan..

okay fellasss....apa tunggu lagi..silalah cepat men-join-kan diri dalam contest nih..dia punya closing date 7 MARCH 2010!!!!

4 makhluk comel yang memekak dekat sini:

fitri oh fitri said... Reply To This Comment

wah, xaci kkot, sebab xde contest bju mlyu menawan! hahaha






http://fitridzulkifli.blogspot.com

nOah said... Reply To This Comment

fitri,
boleh jerk join..tp kna pkai baju melayulah..xkan nak pkai baju kurung kotttt~

HOn3YB33 said... Reply To This Comment

NOTED..!!

gud luck n thank u

HOn3YB33 said... Reply To This Comment

UNTUK PERHATIAN SEMUA YANG MENYERTAI CONTEST BAJU KURUNG MENAWAN...

contest ini telah ditutup penyertaanya..
semua peserta adalah seramai 52 orang..
dan ianya akan dipilih sehingga mendapat top 10...
nantikan to 10 iaitu 3 hari dari sekarang...
sekiranya anda terpilih sebagai top 10...
pastikan anda membuat sesuatu untuk menraih undi daripada blogger lain kerana 30% undi berada di tangan blogger...

itu sajork...

anda tidak akan diberitahu samaada anda adalah top 10 atau pemenang...so rerajin ler..mengklik kat blog honeybee...sekiranya masa sudah tutup tetapi anda tidak menghubungi honeybee maka akan ada backup winner disitu...harap maklum...

last..thanks coz join this contest..gud luck..!!