Friday, March 05, 2010

~beautyliciousshop GIVEAWAY~..sib baik tak gagap nak taip..




salam fellas....

hari nih hari jumaat cik noah ada join 1 giveaway kat blog nih..


cik empunya blog nih nak bagi HADIAH MISTERI pada sesiapa yang rasa bertuah..eheee....cik noah kot yang bertuah tuh..perasan sudah!!!!

syarat2 pon tak delah susah mana pon....meh jom tengok syaratnya apa ekhh....

1. jadi follower saya kt blog ni dan my personal blog
~yang nih sudah..okay lulus

2. copy and paste banner korang kat side bar blog korang

~sudah juga..lulus lagi


3. link kan entry anda ke blog saya..either 1 (klu dua-dua lagi bagus)

~dah juga kottt..lagilah lulus


4. Listkan blogshop saya (senang nak tau winner nanti)

~yang nih sure dah....memang lulus punyaaa!!


5. tinggalkan permalink di ruang komen

~okay pon sudah bikin..



nOta kHaki:mood untuk berkontest sudah kembali....yeayyy!!!!


1 makhluk comel yang memekak dekat sini:

eiryannie said... Reply To This Comment

wish u best of luck :)