Monday, September 13, 2010

..selamat hari lahir baby..

anak murid semua bangun!!!!
salam dan selamat sejahtera semua..
okeh duduk!!

selamat hari jadi,
selamat hari jadi,
selamat hari jadi NOAH,
selamat hari jadi..


hari nih adalah hari ketuaan ND..isk3..sedih hati den nih haa..ramai yang mengucapkan selamat hari tua..cetttt..kasar beb ayat korang..sayu dan pilu hati den taw..sampai hati korang cakap macam tuh dekat birthday girl..ish3..kang tak bagi duit raya nanti baru taw..

tak kisahlah kan korang nak cakap selamat hari tua ke, umur dah banyak ke pape ke..ND sangat tidak hairan pon!!sebabnya bagi ND umur hanyalah angka..apa yang ada ada angka??memanglah angka tuh sentiasa bertambah..bila dah bertambah maknanya makin berusia lah kan..tak kan plak setiap kali birthday umur korang berkurang??ye dak??ND tak kisah pon umur dah meningkat ke-23..sebabnya biarlah umur banyak mana pon JIWA ND TETAP MUDA BELIA BEB!!kah3..kan dah perasan di situ..nihlah namanya jiwa muda kan..

takkan umur dah banyak nak mengaku tua??bukanlah namanya tak sedar diri..tapi takkan umur dah bertambah nak lagak seperti nenek-nenek atok-atok kan..kenalah berperwatakan seperti adanya..jangan lupa diri plak..bukanlah ND suruh korang berlagak muda sentiasa plak..tapi kenalah beringat-ingat taw..ND pon mengingatkan diri sendiri juga..bukan nak membebel merepek meraban dekat korang pon..

memandangkan umur dah meningkat ke-23, tentunya banyak hajat yang ND nak..tapi ND tak mahulah kongsi sekarang..biarlah ia menjadi rahsia dulu..si YY pon ada buat surprise untuk ND..eheee..tapi ND dah tahu apa bendanya..so dah tak jadi surprise lah..tak sabar nak balik perlis..kuang3..


nih kek birthday dari ND untuk anda semua..jangan berebut taw..setiap orang dapat secubit jerk..cukup kan??


nOta kHaki:I DONT CARE AT ALL~~

2 makhluk comel yang memekak dekat sini:

cik nurulain said... Reply To This Comment

hye noah. :) huiii lama tak jenguk dah ada boyfie dah dia eh...

nOah said... Reply To This Comment

eheee..
CN dah ada incik F..
ND pon nak ada incik YY gak~