Tuesday, August 09, 2011

Sugar Glider: Juju Chika Makan Cengkerik. Eewwww~

Ini kali pertama Mama Gediks Juju Chika bagi dorang makan cengkerik. Erkk cengkerik okay lagi kan daripada Mama Gediks nak bagi ulat roti. Ohh tak sanggup saya nak pegang ulat tuh!! Geli yakksss!! Menggeletis! Ahh cukup!!

Punyalah suka sangat Juju Chika sebab dapat makan cengkerik. Tapi Mama Gediks bagi dua ekor jerk lah untuk setiap orang. ORANG?? Juju dan Chika orang?? Ohh nom nom nom. My babies orang rupanya. Hik3 ;p


*Ohh mama!! Please dont snap my picture!! I am so shyyyyy~*
Hahaa. Ini si Juju. Makan cengkerik dalam suggy lullaby. Suka sangat bawa makanan dekat tempat tidur. Haiyaaa Mama Gediks babab kang kang

*Mama, this cricket is so yummy! You want some? I can share with you ;p*
Wekks wekks wekks!! Kalau Chika nih boleh cakap macam tuh dekat saya, sumpah terguling-guling pengsan!

Dapat makan dua ekor pon tak cukup lagi. Tak boleh bagi banyak-banyak sayang. Mama Gediks tak nak you all berdua obesiti. Biar tak gemuk janji sihat okay~

Dan bila mereka nih dah memerut, omakkkk aii bau taik dia HARUMMMMM gila!! Lepas nih memang confirm sure saya akan bagi makan seminggu sekali dan seekor jerk! Hahahaaa


p/s:Tak sabar nak balik sekarang!! Okay bhai!!!!



2 makhluk comel yang memekak dekat sini:

Muhammad Mustaqim Razali said... Reply To This Comment

cengkerek mmg sodap wat buka pose.. ngeee :)

noah darham said... Reply To This Comment

@muhammad mustaqim

begitu sedappppp ye buat juadah buka puasa ;p