Saturday, October 10, 2009

kenapa ke mengapa??

hallluuuuuuuuuuuuuuuu..noah in the blOg..haha..salam peeps..weih..bangun2 cpt..sape lgk x bangun meh bangun cptlah..apa pny orang x bangun tidor lgk nih..hik3..aku pon ari nih bangun lewat ckt..xdelh lewat sgt..jam 8.45 pg gak aku bangun..oohhh..aku tau sape lgk x bangun pg nih..dak montel!!jgn marah ekh montel..

sbnarnya aku ada isu yg nak ditanyakan nih..perlukan@patutkan entry kat blog (x esah lah blog sesape pon..blog aku pon bley =])dijadikan isu????hhmmm..pk2 cpt..sape nak jwb nih?bkn jerk dpd smlm..dpd last week aku pk bnd nih..okaylah..nih pendapat aku.. blog nih kan hak milik tuan/puan pny badan (kaki, kepala, pusat pon bley join)..so, apa yg dia tulis tuh di atas kemahuan/luahan/pengalaman dsbgnya..org yg baca atau followers mmglah bley komen blog..tp..ekh aku pon xtau cmne nak ckp dah..agak bengong nak susun ayat..maklumlah bkn ckgu bahasa..ayat pon tunggang langgang jdknya..

lpakan lah apa yg aku tny t..klu aku ingat nti aku sambung lgk..cma pertanyaan aku tadi PERLUKAH@PATUTKAH ENTRY KAT BLOG DIJADIKAN ISU?x esahlah isu tuh kecik ke besar ke..myb ada yg terasa dia trus jdkan isu dan ada point utk wat org tuh rsa bersalah..ye ke??x gak kan..aku wat blog nih sbb aku ska perhatikan apa yg berlaku kat persekitaran aku..bkn sesaje@memaen nak kutuk orang ke apa..klu nak kutuk, kat depan dia aku wat dah..xyah nak makan dalam kan..tp ada plak yg salah sangka bla aku luahkan apa yang aku rasa kat blog..yg aku peliknya, sgup crk blog aku utk bca entry aku..napelah x tanya aku sndr..nihlah yg aku x ska..aku bkn jenis yg ska ambush@marah org x tentu psl ekh..aku terasa psl umah+housemate pon aku diam2 jerk..sbb aku pk xpelah kan..aku nih pompuan yg byk mslh..x seswai dok ngan coupling2 nih..hak3..jgn laser akakkkk..

enough2..aku xmau celoteh banyak2 pagi nih..nti lgk byk aku cter ada lgk yg terasa dan jdkan isu..hak3..bak kata pepatah 'X ESAH KAN SORG2'..

caucincau....

nOta kHaki:bla kta tau kebenaran mmglah pahit+sakit kan..xkan stp msa kebenaran tuh sedap??klu nak sedap idoplah dlm kepura2an..btol ke ayat aku nih??lantaklah..klu ada yg terasa lgk ntahlah ekh..

2 makhluk comel yang memekak dekat sini:

.BUNGA. said... Reply To This Comment

rileks je babe kalau ada org sibuk2 pasal entry yg kita buat. i neh ntah dah berapa kali dah di hijack dengan org2 yg mengOng neh.. huhuhu!~ just buat taktau je. well, diOrg sebOk2 tapi nak gaks baca blOg kita. we are hotttt babe! ;p

nOah said... Reply To This Comment

thanx kak bunga..hottest among 'em..kih3..wahh..x suka tapi still maw baca blog lagi..really mengong~~erkk..