Friday, October 09, 2009

bUku nGan wEdge$

salam and a very good evening my fellas..ari nih aku amat bengang sma ini broadband.. huhu..agak lma gak kau ngadap dpn laptop nih nak tgu connect..pergghhh.. nih yg wat aku nak jdk mcm belon nak pecah..(ppoommmmm!!meletup..)hehe..tp stlh berpenatan menunggu akhirnya dpt gak aku meng-upload gmbr 2 kpng nih hahh..bkn byk pon..mendelah ngan coverage celcom nih..bungik btol..

kan smlm aku cter psl bku yg aku bli tuh kan..kat bwh nih gmbr bku2 tuh..aku bli original pny tau..sjak2 en burn ckp ktaorg dpt elaun utk alatulis (dpt pon bpe rts jerk..mktb nih mkn duit student dowh) aku smngt nak bli bku (sblm nih asek potostat jerk pon)..hak3..meh2 jom tgok bku aku..then aku ada 1 lgk bnd yg sgt aku ska..hehe..




nihlah dy 2 bjik bku utk subjek PJM3115..aku rsa subjek nih killer utk sem nih..byk bnd nak kna blaja dowh..aku nih bab kira2 'amat tersuka sgt'..huhu..memula mcam pyh jerk aku nak crk bku dr chua yan piaw nih..akhirnya dgn berkat usaha aku crk2 kat internet dpt gak aku membeli..yg bestnya aku bli time org dok rya..online lah katakan..hik3..


yg kat bwh nih plak wedges yg aku bru jerk dpt td ptg kul 3.15 kat hep..aku bli online kat eightdesignsboutique tau..cntk tau tak!!aku amat ska sma ini wedges..ia berjaya membuatkan aku lbh tgi apbl memakainya..smpt gaklah g tayang kat montel n the group..hehe..jgn jeles nooo....aku sdh smkn tgi (ngan ban2an wedges yg aku syg nih)..



cntk kan wedges aku nih..kale ceklat..selesa dowh..aku dah byk kali bli online ngan eightdesignsboutique nih..so far aku ska ngan service dorg..manttoopppp!!dgn berkat wedges bru nih gak, ktaorg berjaya dpt crk umah sewa..bkn 1 tp lbh dpd 1..hehe..nti dah confirm bru aku detail ngan lbh lanjut tntg umah sewa aku nti..

okay enough for this time..actually i am really sleepy when write all this stuff..see you next time..need to close my eyes..tired..tired..

nOta kHaki:pasni aku xkan merasa rendah diri lgk @ rendang..huk3..aku sdh tgi!!!!yeayyy

2 makhluk comel yang memekak dekat sini:

sue surah said... Reply To This Comment

hi noah ;) hehe thx for featuring eightDesigns kat blog noah ye. tahniah dah dpt wedges baru. sure rasa tinggi bila pakai. hik hik hik

nOah said... Reply To This Comment

tenkiu2 kak sue..amat bangga bila memakainya.. =]