Sunday, October 25, 2009

KURANG AJAR BETUL!!!!

salam fellas..huhhhh..cuba tengok title entry aku petang nih..tuh tandanya aku sangat marah dan geram!!!!arrgghhhhh..kurang ajar+bodoh punya perempuan..vavi betul nih..$%#k off lah minah gila!!haaa kan dah kena..dah lama mulut aku nih x mengeluarkan ayat2 dan perkataan yang agak pedas dan x sopan bunyinya (memang x sopan pon dah)..

petang nih memang free2 perempuan bastard, x sedar diri tuh dapat!!even kau bukan ada kat depan aku pun..aku rasa macam nak bagi jerk flying kick kat kau taw x!!memang sedaplah kalau kau dapat flying kick aku nih..kau, perempuan gila x sedar diri jangan nak buat gila kat aku plak..kau taw x aku nih taekwondo tali pinggang putih taw!! (+.O)errkkk..haaa kan dah kantoi..nihlah akibatnya belajar x habis....

aku peduli apa aku belajar habis ke x..aku memang naik angin betul dengan perempuan c*&^i macam kau nih!!pergghhh..memang tersirap darah aku sampai ke otak dah nih taw x..kau dah lah muka x tahu malu..sibuk2 plak nak taw hal aku kenapa??kau jagalah diri kau tuh dulu..nak baca diari orang kenapa??kononlah laki kau..boleh blah..ingat aku nak percaya cakap pendusta macam kau nih??minta tolong sikit....aku x hairan lah kau dah buat projek dengan bekas aku tuh..aku x rugi pape pon..kau yang bodoh, otak biol, bengong, x waras!!ishhhhhh geram geram geram nih..tuhlah bila p&$$#t dah gatal sangat kan??kau ingat aku cemburu, jealous tahap cipan ke bila kau dah ber-tut tut dengan jantan tuh????werrkkkkk....

kononlah student UMT..elehhhhh..aku x hairan lah kau tuh belajar kat mana sekali pon..belajar tinggi2 tapi xde akal, xde iman wat apa????memang kau nih g kuliah belajar ilmu wat projek ekh????memang dah gersang, sangap kat jantan tuh..eeeiiii..malam sikitlah..kau pon bodoh juga..bagitaw kat aku kau dah wat projek kenapa??aku x kempunan mahupun kebulur dengan jantan tuh..wat malu muka jerk..kalau dah buat tuh diam2 sudahlah..nak canang2 kat orang kenapa??kau nih memang x berakal kan??agungkan sangat kau punya dosa, maksiat tuh..

aku sangat marah, geram, naik hantu dengan perempuan celaka tuh!!!!



nOta kHaki:aku taw perempuan nih xkan baca blog aku..penyibuk, penipu, pendusta, perempuan murah!!

4 makhluk comel yang memekak dekat sini:

miss1904 said... Reply To This Comment

sabar byk2... :)

naaBeLL said... Reply To This Comment

tu dia... sabaq noo... ;p

nOah said... Reply To This Comment

haha..tapi sekarang sudah reda..o_O

faruna said... Reply To This Comment

fuyoo....
dasat2...
go kak noah go...