Saturday, January 02, 2010

result sem 6/09

salam peeps..

result semester 6 dah keluar..tadi lepas makan i pergi tengok dengan dak maton..i memang dah agak yang result semester 6 akan drop..dan ianya menjadi realiti..huk3..i rasa result exam i semakin menurun..masa exam hari tuh pon i tak berapa nak confident jawab soalan..lebih2 lagi paper PJM..memang killer nak mampus punya soalan..

apa pon i redha dengan result tuh..setakat nih CGPA i masih lagi di tangga teratas dalam kelas..uikksss..terPERASAN plak..dan yang penting result exam i melebihi 3.5+..dan untuk 2 semester yang terakhir nih, i akan cuba sedaya upaya..di tambah plak dengan praktikum 3 bulan..menambahkan juga beban di kepala dan bahu..aiissshhh..


nOta kHaki:hari tuh i mimpi dapat result exam gempak..so maknanya mimpi tuh terbalik lah kan dengan yang realiti punya????any comment??

2 makhluk comel yang memekak dekat sini:

[MiSs1904] said... Reply To This Comment

ipg perlis da kuar..??harap2 kt sni pon da kuar la..leh la tgok result esok..~~

btw:congratz la sb still dpt maintain pointer t'kumupul above 3.5+...

mimpi selalu terbalik dgn realiti(b'dasarkan pglaman sndiri la)

nOah said... Reply To This Comment

taw xpe paan..sdng leka mengemas bilik tiba2 di bagitahu result dah keluar..sangat tidak menyenangkan hati nih....