Friday, April 02, 2010

SLEEPING CUTIE CONTEST~




salam....


blogwalking tadi terjumpa contest..rasanya masih belum terlambat lagi nak join kan..even contest nih untuk baby tapi cik noah still mahu join juga okeh~i dont care!!!!


eheee..semua syarat telah cik noah lakukan..korang pon kalau nak join masih sempat lagi..ada lagi masa sehingga 9 april belum menjelma..jangan lambat2 taw..nanti tak sempat..uhuuuu....giat sangat cik noah nih pehal??

dan inilah gambar yang cik noah nak bagi kat tuan punya blog tuh....



<<<@


<<<@


<<<@


<<<@


<<<@



*nih bukan lakonan taw..danish memang suka tidor style macam nih..*


okeh..sekarang cik noah sudah tipu okeh..*apa nih..kan dah dapat dosa*..nih bukan cik noah yerk..kalau cik noah pon nampak sangat tipu yang ketara kan..time2 cik noah dulu mana nak ada kamera digital pon....

nama baby nih-
MUHAMMAD DANISH ZAQUAN

umur dia-
1 tahun 6 bulan

tarikh lahir-
14 oktober 2008

baby nih bukan anak cik noah..tapi anak adik cik noah okeh..*maknanya anak saudara saya*

lagi satu kena reka lagu dodoi untuk baby..erkk....nih yang cik noah tak reti..tapi selalunya nyanyi pok amai2 ngan selawat jerk kalau dia nak tidor..tak pelah..cik noah cuba try buat lagu sendiri..uhukkkk

budak danish sayang,
dengar lagu ini,
acik cakap tidur,
danish kena tidur.

bila besar nanti,
jadi orang berguna,
jangan lupa tuhan,
hidup pon aman.

sekian sahaja lagu yang cik noah reka..kang banyak2 melalut mencarut plak kang..eheee..simple jerk kan..tapi makna penuh mendalam..


nOta kHaki:tuan punya blog, pasnih watlah kontest sleeping mak cik cutie..ngeeee~

2 makhluk comel yang memekak dekat sini:

PapaMama Zakwan said... Reply To This Comment

salam..mamazakwan dtg terjah ni..
wa,nama dah dekat2 dgn nama zakwan..tarikh lahir pun dekat2 gak..zakwan 4/10/2008 :)

thanks n gud lux ek! :P

pasnih nak wat kontest - sleeping cutie maksedara_anaksedara,hikhik ;P

nOah said... Reply To This Comment

salam..

eheee..beza 10 ari jerk tuh..ada chance nak menang nih.. =)

okeh gak tuh kontek sleeping cutie maksedara_anaksedara..hahaaa~