Sunday, May 23, 2010

selamat malam....


salam dan selamat pagi ahad....


yeayy..sudah hari ahad nih..esok isnin plak..dan harus berdepan dengan paper yang terakhir..ahaaa..ND likes this okeh..dan kemudian derita exam pon berakhir..dan masa berehat pon bermula..


tadi petang menghabiskan masa di kuala perlis..bila time exam nie ND memang suka lepak kat pantai..tengok macam-macam gelagat orang..sambil ambil angin..bukan buang angin okeh!!dalam dok-dok tengok pantai dengan gelagat orang ND tetiba dapat ilham plak..feeling jiwang plak kan time dok berangan tuh..siap ada sajak lagi haaa..tapi nanti sajak tuh ND upload laen ekh..kena bagi edit dulu..macam kelakar jerk bila baca balik sajak tuh..dahlah tulis atas tisu..tak boleh blah betul..dah macam cerita hindustan nih haa..cerita apa ntah tuh..mohabbatein kan..kan..

dan sekarang ND nak tidur ekh..terlalu berat dah mata nih..eyebag pon dah ada..kira macam dah nak jadi mata panda nih..uhuuuu....nih semua gara-gara incik exam..


nOta kHaki: selamat malam semua..esok insyaALLAH kita jumpa lagi~