Saturday, June 05, 2010

kawen??

salam dan selamat petang you all....

okeh..ND terus terang ekh..malas nak mukaddimah panjang-panjang..ND memang pemalas nak update blog kalau kat rumah..lagi-lagi waktu cuti semester nih..ehhh..apa yang ND merepek nih??macam tak de kaitan jerk..kui3

malam nih BFF ND nak kawen..nama dia SUE..uhuuu..ramai betul kawan ND yang kawen time cuti sekolah nih..hari nih pon tak silap ada lagi beberapa orang kawan ND yang dah dan nak kawen..semalam ANIZA, hari nih SURAYA dengan LAT..bilakah turn ND??haaaa....nantikan jawapannya di laen masa okeh!!!!


nOta kHaki:nak bersiap-siap iron baju..mana tahu dapat badi pengantin kan..

3 makhluk comel yang memekak dekat sini:

Nash said... Reply To This Comment

wooo, kawan sya pun kawen hari ni...
tapi baru tau td, kwn sms. isk2..

salju said... Reply To This Comment

orang nak pegi majlis kawen pun kena prepre baju jugak....ek?
ingatkan pengantin jer..hehhe

nOah said... Reply To This Comment

salju,
of courselah kan..kot2 nti bertemu dgn jodoh..kui3