Wednesday, June 02, 2010

terpanggil kerana YUNA....

salam dan selamat petang....

sorrylah geng..ND agak malas nak update blog kalau kat rumah nih..nak online pon malam jerk..sebab siang ND jadi baby sitter..uhuuu..memang sah-sah tak kan online kalau siang..sebab si baby danish tuh sure akan mengganggu ketenteraman ND untuk online..so malam jerklah yang boleh ND online pon..tadi ND baca blog YUNA..yuna penyanyi tuh ke??bukanlah..nih yuna kawan ND..junior ND..nama sebenar dia laen..tapi nickname dia yuna..muka pon ada ala-ala si Nora Danish tuh..ahakss..sedang nak promote yuna..*za, sila jangan kembang ekh..nanti lagi kembang kat tuuuttt*

back to the topic..yuna menyuarakan isi hatinya tentang kami yang suka menari..kenapa orang tak suka penari??hhmmm..salah ke kalau perempuan menari??kami bukan menari macam penari kat kelab tuh..kami menari kerana cintakan warisan bangsa..bukan ke tarian itu satu nilai bangsa??payah betul kalau orangyang buta seni nih..nak samakan kita orang dengan penari-penari lain..mana nak sama sengallllll..kita orang penari tradisional..cuma kekadang jerk menari yang bukan tradisional..dan rasanya kami yang penari nih jauh lebih baik daripada korang yang kapel dan buat macam-macam..


uhhhh..malas nak cerita pasal benda nih..asal nampak jerk budak tarian nak tengok lain macam..apa kes nih??kau tuh yang kapel-kapel pegang sana sini tuh elok sangat ke??ada ke kalau kita orang menari buat benda yang tak baik??tak de pon geng kita orang yang ada kapel sesama sendiri..ohhhh..bajet penari yang tergedik-gedik kat atas stage tuh buruk perangai ke??
menari satu cara untuk melepaskan tekanan..tarian dapat melahirkan apa yang kita rasa..dan lagi satu..tarian juga membuatkan ND lebih ramping!!!!kuang3..okeh..ND tipu ekh..tapi realitinya ND memang ramping..sila gelak guling-guling taw~



nOta kHaki:korang susah ke kalau ND yang tergedik-gedik kat atas stage tuh??

3 makhluk comel yang memekak dekat sini:

Kie-yu said... Reply To This Comment

laa..ingt yuna penyanyi tu
hee
joget ape tu
zapin? lambak?

selamat bjoget ye~

@ien_R@z said... Reply To This Comment

menari sangat best kan??
i miss to dance so much.. =(

ruginya stop menari sb org tak suka.. huk3

just do it sis.. janji happy =)

yunaishihara said... Reply To This Comment

akak....za bru bca blog akak..
hehehhe
i love this post so much....
love u sis..
muahahahahah