Thursday, October 21, 2010

cerita kita bersama

salam dan selamat pagi semuanya..

detik-detik untuk menunggu 9 november 2010 semakin tiba. ishh. sekarang nih asyik nak touching jerk. mahulah kan tak touching. dah semester 8 pon. nak tinggal semua kawan-kawan dekat IPG nih. sobbss3 (T__T)

5 tahun setengah bersama sejak 2005. tapi sekarang tinggal 19 orang jerk daripada 20 orang. sebab minder kemalangan dan kena tangguh pengajian. aisehaii. kan tak best bila graduate nanti tak cukup column ;(.

banyak cerita suka dan duka antara kita semua. yang manis jadikan kenangan dan yang pahit jadikan pengalaman. *nak mula touching dah nih* ND pun salah satu manusia yang selalu menimbulkan masalah dalam kelas. hahaa. bajet kan besar kepala. yang tak suka yang tak setuju pasti ND orang yang pertama. direct to the point!! tak de selindung-selindung dah.

bila dah bersama selama 5.5 tahun masing-masing dah tahu perangai. sabri yang dulu tak berani nak cakap sekarang bukan main hebat lagi. cik mie yang dulu chubby macam dottie sekarang pon dah slim macam ND. *ayat apakah itu? perasan betulll* fiza dengan cik din pon dah couple sekarang nih. mana yang putih dah tak putih lagi. dan mana yang gelap tuh semakin gelap *tak mahulah sebut siapa orangnya..kang kena fire plak den* (O_o)

terlalu banyak benda yang ingin dikongsikan. walau cuma perempuan 4 orang dan lelaki 15 orang. wahhh. back up besar budak perempuan nih. tapi selalunya budak perempuan yang back up budal lelaki. lebih-lebih lagi hal tak datang kelas.. ishh3.. *geleng kepala ND taip ayat nih*

meh jom layan video nih. didedikasikan oleh Iqbal untuk classmates tercinta. sedih ooo tengok video nih.. nak start touching dah....



video


nOta kHaki:kau sentiasa di hatiku~~

0 makhluk comel yang memekak dekat sini: