Tuesday, October 19, 2010

masa semakin tenat

salam semuanya..

masa semakin tenat. yeahh. kalau orang nazak, nafas tuh dah tersekat dekat kerongkong jerk. kira masa sekarang nih dah parat-parat hidung jerk.

tiga minggu lagi untuk ND menghabiskan sisa-sisa kehidupan sebagai guru pelatih. oohhh. tahun depan bergelar GURU!! dahsyat nih. dah lama nak dapat gelaran tuh. tak sama dengan feel masa buat praktikum. mampukah ND??

kepada adik-adik junior tersayang, mesti korang semua rindu pada akak senior yang seorang ini. yang sellau menimbulkan masalah, yang membuatkan kalian ketawa, dan macam-macam lagi benda yang ND dah buat. aishh. nak buat ayat touching plak dah nih.

tinggal seminggu lebih jerk lagi nak final. study pon tak habis lagi. seminggu untuk study tiga kertas. mahu juga demam lagi nih. harapnya soalan tak mendera mental ND macam sebelum nih. dan tiga minggu lagi untuk berjumpa dengan si kekasih. lepas exam, balik rumah terus!! nihlah padah KISSM tak de. tahun depan posting entah di mana-mana. memang tak jumpalah si kekasih nih. lainlah kalau posting dekat perlis atau kedah. mahunya dapat nun di sabah ke sarawak, tak ke niaya nanti. ;(

nOta kHaki:nak posting jerk terus dekat maktab nih boleh tak??

2 makhluk comel yang memekak dekat sini:

azroy said... Reply To This Comment

wahh...rindu kt junior nampak...ade makne ke ni??

nOah said... Reply To This Comment

of courselah rindu dekat junior..
junior kan banyak batch~