Friday, November 12, 2010

ini hari terakhir..simpan air mata anda~



hari ini hari terakhir ND di Perlis.jangan pernah ada rasa nak jumpa, nak cari ND lagi.heiii simpan siap-siap air mata tuh kalau nak jumpa ND okeh!!kalau keluar juga embun mutiara tuh sumpah ND sepak terajang laju-laju okeh~*sumpah ND tak berani buat..ngeee*



kepada Maton Saad;
akak sayang kamu lebih daripada segalanya *tapi sayang Yusuf lebih lagi ;)*kalau akak nih lelaki sure confirm pasti kita akan jadi hot couple dekat maktab tuh..serius nih.kita kan selalu dancing sama-sama, gosip sama-sama, tengok wayang sama-sama, tidur sebilik, sebantal, setilam, pakai baju, shawl, inner, seluar sama-sama..heiiii banyak betul benda yang kita buat sama-sama kan??tempoh 4 tahun itu tersangat pendek.sungguh pendek.rasa macam baru semalam akak tengok kamu baru daftar masuk IPG.dengan muka kerek gila, sombong tak tentu hala, mata jelingan maut.perghhh!!akhirnya kita jadi serapat ini seperti kakak dan adik.banyak yang sama tentang kita.makan, minum, suka, tak suka, semua ada dalam kepala.dan tentu sekali yang tak boleh lupa kita masak spagethi sama-sama dan melantak macam orang tak makan 3-4 hari~

akak tak mahu jumpa kamu.nanti perlis nih banjir air mata plak.cukuplah dengan banjir hari tuh.kesian plak kalau perlis dapat banjir lagi kan.guguuu.perpisahan memang sangat perit kan maton?dulu kita pisah time cuti semester jerk.habis cuti semester kita jumpa dekat maktab.sekarang nih akak dah tak de cuti semester lagi.yang ada cuti sekolah jerk.habis cuti sekolah kena pergi sekolah.tak boleh dah nak pergi maktab.kalau dapat posting dekat SDI tuh sure mantaplah boleh meronggeng lagi kan.tapi semua tuh akan berubah tahun depan.yaaa.tahun depan tak de lagi yang nak masak spagethi untuk kamu.tak de lagi yang nak bebel-bebel dekat kamu.tak de lagi yang nak bagi duit raya dekat akak.dushhhh!!sungguh akak benci saat ini~



kepada Bella Alias;
tak sangka kita akan ada kenangan photoshoot hari tuh.walaupun kamu cukup shy-shy cat tapi kenangan itu sangat berharga beb.dan spagethi yang kamu minta..ohhh akak sangat minta maaf.kekangan masa dan exam mengatsi segalanya.tapi Bell ingat kan janji akak.nanti akak datang Perlis lagi kita masak, makan spagethi puas-puas dengan Maton.kita lepak makan cucuk-cucuk, tengok sunset dekat kuala perlis, lepas tuh kita pergi karok sampai sakit tekak.walaupun kita rapat cuma sekejap tapi macam banyak benda yang kita buat sama-sama kan.ngaaa.lepas nih hanya Maton jerk yang akan solek Bell.nak harap akak solekkan memang tak tercapai lah kan~sungguh sedih........



kepada Liza, Mira, Tenin;
terima kasih sebab sudi layan akak yang suka menimbulkan berita hot lagi sensasi nih.nanti kita tengok movie sama-sama lagi sampai tidor sempit-sempit 4 orang dekat tilam single tuh.*bila entah nak tengok movie lagi*


mira, nanti kalau ada shawl baru silalah roger akak okeh.kot-kot lah kan boleh beli online..ngeh3.lepas tuh kita buat kerabu delima epal lagi nak?? ;)



kepada Atin, Azie;
hahaaa..Atin, silalah teruskan perjuangan team Netball kita ekh.kekalkan prestasi seiring dengan kontroversi taw.ouchhh!!kasi team kita mantap-mantap punya.

Azie, nanti kirim salam dekat jejaka COKELAT GELAP tuh okeh.nanti ada masa kita menari lagi gelek-gelek bahu baik punya..kah3~



kepada PISMP PJ JANUARI 2007;
ND sayang kamu semua dan adalah benci menyampah gila pada beberapa orang ;). *huhhh still nak buat kontroversi ke ND?dah habis belajar kot*dan kepada si jejaka yang pernah ada hubungan dengan ND tuh, minta maaf banyak-banyak okeh.ND tak kan bayar selagi tak tengok gambar single tuh.orang beli barang online pon dapat tengok gambar kan.so it's on you not me~



kepada Sarah, Meen dan Sarina;
yang menjadi roommates sepanjang jadi penduduk tetap di Perlis nih.minta maaf untuk segala silap yang pernah dilakukan.



kepada sesiapa sahaja;
okeh sudah cukup!!tak mahu ada ucapan panjang berjela lagi.saya benci perpisahan.MUKTAMAD!!!!


nOta kHaki:air mata hari merembes lagi ;(

4 makhluk comel yang memekak dekat sini:

nabella alias said... Reply To This Comment

bel.. x nanges.. x nanges..~~
* bel.. senyum... senyumm~~..

p/s :
untuk detik2 akhir yang lalu,
sy akn simpan smpai mati.

Cegu Farhana^^ said... Reply To This Comment

Even name i x include, but i will miss you noah.. be a good teacher nanti k.. i pray for you :)

nOah said... Reply To This Comment

alolooo eiy..
janganlah touching..
i sedih sangat..nak tulis entry nih pon ambil masa yang agak lama ;(

Nia Ridzwan said... Reply To This Comment

selamat maju jaya kak noah ;)