Saturday, November 13, 2010

saya memang ego dan pendendam.sekian.





morning morning morning and morningggggg~

ehee.ND sedang lepaking dekat McD sambil menunggu si tukang masak menyiapkan chicken porridge dengan apple pie.nyumm nyumm.kalau dekat PERLIS perghhh memang simpang petala kelapan nak dapat makan McD nih.paling dekat pun kena pergi Alor Setar.punyalah sedih kan tinggal kat PERLIS ;(


entry nih bukanlah nak cerita pasal tak dapat makan McD sepanjang jadi penduduk tetap dekat PERLIS sana.bagus jugalah kan tak de McD.kalau tak mahu juga tiap-tiap minggu lepak McD macam sekarang nih.sekarang kita balik kepada tajuk asal yerk murid-murid ;)

murid-murid tahu tak ego tuh apa??pendendam tuh apa??kalau tak tahu sila rujuk kamus.cikgu ND malas nak terangkan okeh.mehlah sini dengar satu cerita penglipur lara.maaf yerk ND memang tak reti nak kias-kias sebab kias-kias nih buat otak serabut tak faham.lebih baik direct to the point.senang kan??

yeah ini adalah pengakuan berani mati.ND memang ego dan pendendam.so what??you have problems with that things?nak kata ND hutang anda silalah nak kata apa-apa pun.orang lain yang tak tengok tuh bukan ND.orang lain, orang lain punya pasallah kan.tak de kaitan dengan ND pon kalau mereka-mereka tuh bayar.dan memang ND tak nak bayar pon duit rm10 tuh.JELAS??

ye memang sebab dendam lama.memang ND pendendam.pon sebab diri anda juga.tak ingat segala hutang-hutang anda??heiii.hutang tuh bukan setakat duit jerk tahu.ingat semua benda yang melibatkan hutang adalah duit?ehee.ke anda memang mata duitan?nasiblah kan diri anda sebab kenal perempuan yang salah macam ND nih.syukur juga hubungan itu tidak mendapat restu daripada pihak keluarga anda.bak kata orang-orang di luar sana:hubungan tanpa restu tak kan berkat~

nak memaafkan manusia memang mudah.yea dan ND memang sangat mudah untuk memaafkan orang.tapi ingat.melupakan tak mudah seperti memaafkan perbuatan orang.itu ND!!pendendam kah namanya itu?hahhh.lantaklah kan.ND tak dapat gambar tuh so ND tak hutang apa-apa pada anda.dah tersangat jelas lagi tak berselindung.lainlah kalau ND dapat gambar then tak bayar kan.so sendiri mahu ingat bro.ND pon dah terlebih mengingatkan diri.dah terlebih cermin diri.dah terlebih muhasabah diri.orang yang tak sedar diri jerk yang tak kan perasaan salah sendiri.mungkin juga anda kena guna cermin ajaib supaya sedar diri tak??ngeh3..ohhh dan ND masih ingat lagi perkataan 'prostitute' yang anda tinggalkan dan padamkan di wall friendster ND beberapa ketika dahulu.hutang tuh beb kalau tak minta maaf~so kita fair and square kan kan (O_o)

blurpp.kenyang amat makan pie apple nih.sedap-sedap hingga menjilat jari.auwww!!dah sudah.luahan setakat ini sahaja.sekian terima kasih kerana anda sanggup menjengah ke ruang blog yang comel ini ;)


nOta kHaki:bella, walaupun I kakak veteran tapi I still muda belia dan comel kan? ;)

3 makhluk comel yang memekak dekat sini:

nabella alias said... Reply To This Comment

sengal~
weeeekk.. ;p

posture badan mau jaga nah..~ ;p

u.. klo u kene ajar Agama Islam mcm mane..~ awwchh...

maCy said... Reply To This Comment

i do really miss mcD. huhu

sori, mau bca smpi abis tp klik2 xleh kua semua juga~ uhuhu

nOah said... Reply To This Comment

bell,
cikgu j-qaf kan ada..
klu i ajar PAI lepas nih bertudung labuh jibah segala tahu~

macy, thanks for visited my blog ;)