Thursday, November 11, 2010

jangan ucap selamat tinggal okeh!!!!


esok malam pukul 11 ND akan berangkat meninggalkan bumi perlis nih.hmm akhirnya pengajian selama 5 tahun dan 6 bulan ini akan berakhir sebaik sahaja tayar bas berada di luar lingkungan kawasan perlis.heii ayat tak boleh tahan.budget belajar macam dekat overseas kan.aisehaii.memang kaki perasan betul.i like~~

kepada kawan-kawan sekalian terutama adik-adik junior MIRA, LIZA, ATIN, TENIN, AZIE BAHU, AMAL, AIDA, ZALIKHA, BELLA, AIKHAL, NADIA.uishhh.banyak amat nama nak letak dekat sini tapi nanti jadi entry nama-nama junior plak kan.kepada nama yang tiada tuh janganlah nak terasa bagai.itu cuma beberapa nama yang sedang terngiang-ngiang dalam kepala lutut otak ND nih.

sambung baik ucapan tadi..

adik-adik sayang, jangan ditangisi pemergian ku ini.acecehh.walaupun persahabatan kita baru berputik berbunga-bunga taik ayam, tapi apakan daya perpisahan itu pasti akan terjadi.bak kata datuk nenek setiap pertemuan ada perpisahan.setiap perut yang lapar ada makanan kan.heiii.sekarang tengah hujan.serius ND lapar walaupun baru lepas makan nasi goreng ikan masin tadi ;)

ohhhh..tolng jangan ucap selamat tinggal kepada ND.saya tak suka gila terbabas terlanggar pokok dengan ayat itu!!sungguh nih.macam nak pelangkung jerk siapa yang ucap selamat tinggal dekat ND.nasib iman kuat dan masih tebal.kalau tak memang free-free kaw-kaw dapat pelangkung daripada ND ekh.okeh yerk anak murid.saya memang seorang cikgu yang superb ganassssss~

wahhh.sudah tentu dan sangat pasti ND akan rindukan segala kenangan pahit manis sepanjang jadi penduduk tetap di negeri perlis nih.sangat rindukan semua itu nanti ;( dan sekarang perasaan jadi sayu dan sedih untuk melangkah keluar daripada IPG PERLIS.entah bila dapat jejakkan kaki lagi dekat IPG nih.walaupun belajar nunnnnnnnn jauh di utara dan ND tinggal nunnnnnnn di selatan malaysia, ND tetap suka.padahal masa mula-mula dulu aku kot paling menyampah nak balik perlis bila time cuti raya.dah duduk dekat johor, harus dan wajiblah kan balik awal.kematu punggung duduk 12 jam dalam bas tuh!!


nOta kHaki:entry ND selalu tergantung cerita..mood sudah habis!!

3 makhluk comel yang memekak dekat sini:

nabella alias said... Reply To This Comment

akak.. nt jgn lupe datang tau..
semata-mata tuk masakkan i dgn kutun spageti okay? janji yer?

(T,T)

p/s : sy tak sure mcm mane nk mngadap kamu esok..~
ok. bye!

isayakume said... Reply To This Comment

sirius terasa sedikit kosong...;(

nOah said... Reply To This Comment

bella, saya tak mahu jumpa sesiapa okeh~

atin takkan rasa sikit jerk??