Monday, November 08, 2010

tiada kena mengena


esok petang tinggal lagi satu paper.uhh.azab sungguh azab!!nak tunggu exam habis memang sangat azab okeh.tuh belum lagi kalau kena hisab dekat akhirat.memanglah tersangat azab kan??heii..apa nih?nak tukar mood insaf ke??

sekarang masih lagi sempat berblogging dan menonton tb.ehee.sejak musim banjir nih kan ND pun nak menyemak juga tinggal dekat bilik tb.nak juga rasa jadi mangsa banjir yang duduk ramai-ramai tuh kan.tinggal dekat bilik seorang-seorang tak best.tak rasa macam mangsa banjir pon.ngeh3..akibatnya bilik tb nih dah jadi lintang pukang.penuh sana sini dengan tilam, baju, bear, bantal segala harta karum yang busak-budak nih angkut.ish3.pemalas ye korang nih??nak sumbat segala barang dekat bilik tb plak..

ND duduk bilik tb nih pun sebab nak study group dengan classmates.study ke??hoooo.tengok tb lebih banyak daripada berbincang.memang perempuan hantu tengok tb betul kan.bilik ND pun bukan jauh sangat.setakat first floor tuh.buka pintu intai dengan kepala jerk dah nampak bilik.ehhh3.sekarang tengah hujan lebat gila menggila.jangan banjir lagi sudah.penat nak main air banjir tuh.. ;)

esok bila sampai jerk pukul 5 petang maknanya ND dah merdeka daripada menduduki peperiksaan sepanjang menjadi guru pelatih nih.yahuuuuuuuuuuuuuuu!!besok malam boleh jeleskan budak junior.jangan jeles cemburu buta yerk adik-adik sayang.perjalanan anda masih lagi jauh.hari khamis akak ND nih nak balik ke rumah dah.boleh bersenang lenang tanpa menyesakkan kepala lutut otak nih lagi.peace no war~


ehhh..tangan dah tak larat nak tulis lagi.mata nih sebenarnya tersangat mengantuk.dan saya sangat rindukan budak kutun.uhuuu.sudah lebih seminggu tidak berjumpa dan berfoya-foya dengan dia.waaaaa..kutun, bila nak dating nih??sobsss3


nOta kHaki:mood sudah hilang!!idea pun hilang juga!!arghhhhhh~

1 makhluk comel yang memekak dekat sini:

yusuf yaacub said... Reply To This Comment

yea..abeh da..bley jd ckgu dah.... :(