Thursday, December 23, 2010

Siapa NORMAL angkat kepala cepat!!!!


Salam buat semua..

Di keheningan malam nih *caitt..ayat sembang* I ada cerita-cerita lawak yang I nak kongsi dengan you all semua. siapa yang dah pernah terbaca tuh tak pelah. nih khas untuk yang belum pernah baca lagi. I pun tak ingat dekat mana I jumpa benda nih. nih pon I copy dekat notes FB I.


Cerita 1
Aminah merenung batang yang semakin menegak itu. Dia terus mengusap-usap batang tersebut, kelihatan air putih mengalir keluar. Aminah pun menjerit "..Nek lemang ni nak buat macam mana, dah masak rasanya.."


******************


Cerita 2
Jalal meramas-ramas kemuncak kedua-dua bukit kecil itu. Hatinya puas dan semangatnya semakin berkobar-kobar. Jari-jemarinya terus menguli tanpa henti. Jalal tidak sabar hendak menyiapkan model untuk projek sainsnya itu yang bertajuk "bentuk muka bumi di kawasan berbukit bukau."


******************


Cerita 3
Zamrul menghisap-hisap puting itu dengan berhat-hati dan perlahan. Dia tidak mahu tergesa-gesa. Sesekali lidahnya menyentuh lembut hujung puting itu dan menyedut keluar sedikit susu. "Cehhh masih panas, dah dekat satu jam aku rendam dalam air suam pun masih panas." Anak Zack yang masih bayi terus menangis meminta susu. Zamrul semakin tension.


******************


Cerita 4
Idham menjerit sambil menghenjut-henjut badannya dengan rakus dan kasar. "Come on baby, lets make it... "..katanya berulang-ulang kali tanpa henti. Kemuncaknya semakin tiba dan Idham kelihatan semakin rakus memacu kudanya untuk menamatkan perlumbaan itu. Dia bertekad untuk memenangi tempat pertama dalam perlumbaan itu.


******************


Cerita 5
Bahagian belakang kereta itu bergegar dan terhenjut-henjut. Aiman yang dari tadi mengintip dari celah-celah pokok dapat melihat dua susuk tubuh manusia sedang melakukan sesuatu di dalam kegelapan itu. Aiman terus mendiamkan diri, dia takut kehadirannya akan disedari. Tetapi setelah lama mengintip Aiman pun lantas bangun dan segera menawarkan khidmatnya untuk membantu mereka menukarkan tayar kereta mereka yang pancit itu.Kesimpulannya,
Jika anda langsung tidak terfikirkan apa-apa mengenai seks semasa membaca 5 cerita di atas, ini bermaksud anda bukanya seorang yang NORMAL. Sebaliknya jika anda terfikirkan sesuatu yang berkaitan dengan seks, jangan lah anda risau, sebab anda adalah seorang yang normal.


bila ND memekak lagi:
laparlah plak..nak makan prosperity!!nyum3~