Thursday, December 23, 2010

lari-lari anak dengan BLOGLARIAN....


Salam buat semua..

Cepat plak I nih nak buat entry malam-malam. almaklumlah. sejak jadi baby sitter nih I memang jarang nak update blog. kebetulan malam nih Danish tidur awal, so banyaklah benda yang I boleh buat.

Malam nih I nak ajak you all semua lari-lari anak dengan BLOGLARIAN. apa ke benda tuh?? haa. BLOGLARIAN nih khas untuk blogwalkers macam I kununnya. kalau nak tahu lebih lanjut pasal BLOGLARIAN nih you all semua jejaka kacak dan gadis cantik lekaslah pergi geledah BLOGLARIAN. rugi sangat kalau tak join. I pun baru jerk join nih ;p


Sebelum tuh kalau nak join BLOGLARIAN nih you all kena daftar dan jawab slogan khas yang telah diberikan. okay I nak bagi slogan I yang paling mantap ngetop bangetttt nih~


Saya suka berblogwalking kerana saya dapat tambah kawan, dapat maklumat baru tentang teknologi, fesyen, dan macam-macam lagi. Tapi yang penting saya suka cari kawan melalui blogwalking.


Yaaa. itu adalah slogan picisan I. hak hak tui jerk I nak gelak baca slogan tuh. ayat memang dah skema macam apa. almaklumlah I bukan cikgu bahasa nak guna ayat skema bagai nih.


Dan syarat yang seterusnya ialah kena tag tiga orang dan bagitahu mereka tentang BLOGLARIAN nih..


Orang yang ditag ialah:
-Kanda Yusuf
-Dila Sabbar
-Bella Alias


bila ND memekak lagi:
suka hati~kenapa??jangan banyak tanya okay.