Sunday, February 20, 2011

CIK AYU'S 22TH BIRTHDAY GIVEAWAY


As salam everybody!!

Hari nih I ada join satu birthway-CIK AYU'S 22TH BIRTHDAY GIVEAWAY. Si budak Ayu nih junior I masa dekat IPG tuh. Sekarang dia sudah semester 5. Meh jom kita riki apa dia nak untuk birthway yang dia anjurkan nih ;p1.Tulis tajuk entry "CIK AYU'S 22TH BIRTHDAY GIVEAWAY" - tak kira la, nak campur huruf kecik dengan huruf besar ke, nak buat huruf besar saja ke, huruf kecil saja ke, janji tajuk entry berbunyi begitu.

2.JADI folower belog HIDUP DAN IMPIAN.

3.COPY BANNER dibawah dan linkkan banner tersebut dengan entry ni. makna kata, promot la entry ni sedaya mungkin. hehe.

4.Letak banner di bahagian getjet dan linkkan.

5.Tulis la ucapan sikit happy birthday sikit.

6.Letak gambar anda bersama member, gambar yang paling cantik dan menarik yang pernah anda miliki. seboleh-bolehnya gambar dalam resolusi tinggi supaya gambar yang dipamerkan cantik dan tak pecah. :)

7.Tulis caption sikit pasal gambar bersama member.

8.Tinggalkan komen anda dibawah entry ni bersama dengan link entry supaya senang Cik Ayu nak melawat ke belog anda. tak payah tercari-cari entry peserta.

9.Last sekali, tag 3 orang kawan anda untuk sertai GA ni.Ucapan untuk Cik Ayu:
Selamat menyambut hari kelahiran yang ke-22. Dalam dunia ini tiada yang mustahil kecuali mati. Kuatkan semangat untuk menghabiskan sisa-sisa hidup sebagai pelajar. Hahaaa dan selamat juga menjadi seorang guru yang berdedikasi seperti saya!!!! Wallaweyh~~Geng Pipi Comel Sedunia~~


Kenapa I pilih gambar nih?? Sebab kami saling melengkapi antara satu sama lain. Kelebihan yang kami ada menutupi kekurangan yang ada pada diri masing-masing. Walaupun berbeza usia, negeri, perangai dan segalanya tapi itulah yang membuatkan persahabatan kami bermakna. I love them so much!!!! 

Last but not least, I nak tag orang-orang yang ini:-


3)Korang yang baca entry nih ;p
p/s:Apa hadiah yang Cik Ayu nak bagi??Jeng jeng jeng~~