Saturday, August 13, 2011

Sugar Glider: Hari Mencuci Cage dan Segalanya

Ohoo minggu nih aku agak sibuk sikit. Makanya rumah Juju Chika baru dapat bersihkan hari nih. Selalunya seminggu aku cuci 3 kali. Tapi sejak pakai cage baru nih rabu lepas, baru hari nih aku cuci. Ahh sibuk memanjang. Nasib anak-anak tak buang sisa kumbahan dengan banyaknya ;o



*Hahaa cage dah besar kena basuh dekat luar. Comel kan sponge mickey tuh ;p



*Gambar tiada motif. Hanya nak tunjuk kerajinan aku jerk~


*Tadaaa!!Setelah berhempas pulas men-decorate cage Juju Chika. Ohh ya tema kali ini ialah oren. Atas tempat bermain dan membuta bawah ialah tempat melantak~~


*Ini gambar latest. Juju Chika suka plak duduk dalam tiny nest warna orange tuh makanya kena pindah letak depan~

4 makhluk comel yang memekak dekat sini:

♥ LULU ♥ said... Reply To This Comment

kim slm kat juju n chika!

noah darham said... Reply To This Comment

eheee..
dorang jawab dah ;p

cik kumbang said... Reply To This Comment

wah banyaknya 'xseseri' dlm cage tu ehe

p/s:lama cik kumbang xsggah blog noah
btw selamat berpuasa noah :)

noah darham said... Reply To This Comment

cik kumbang,
me too dah lama tak BW blog kamu..
sibuk kalahkan PM ;p