Tuesday, August 16, 2011

Sugar Glider: Little Tiny Nest, Cone Sleeping Pouch, Seeking Hut

Nahh dah sampai pon barang-barang Juju Chika nih. Kali nih aku tak DIY sebab dah ketandusan kain dan mesin jahit tak de. Jadi faham-faham jerklah kalau tak de mesin jahit nih aku memang slow learner nak menjahit guna tangan. Last choice, BELI jerk senang. Lagi plak tengah ada promosi. Ohh beli jangan tak beli~

Aku beli little tiny nest, cone sleeping pouch dan seeking hut nih daripada Suggie Heaven Booth. Kalau dekat FB korang taipkan jerk nama tuh. Kang keluarlah gambar little tiny nest warna merah jambu ;p


*Tadaaa! Balik sekolah jerk tengok parcel dah sampai. Yippee! Juju Chika suka~


*Segar daripada ladang posmen!!


*Tema warna oren. Cuma seeking hut jerk warna lain.

2 makhluk comel yang memekak dekat sini:

♥ LULU ♥ said... Reply To This Comment

bestnye dpt mak mcm niiiiiiiiiiiii

noah darham said... Reply To This Comment

@Lulu,
agagaa..mama gedik kan ;p