Sunday, January 08, 2012

Custom Cruise Wheel *Si Pinkish Yang Menggoda!

Salam hujung minggu you all!!

Lupa hari tuh nak cerita. Wheel baru untuk anak-anak berbulu nih dah sampai. Banyak kerja sampai lupa terus dekat wheel tuh. Merajuk si pinkish dah.

Nama wheel ini ialah cruise wheel. Datangnya daripada USA. Jauhhh betul nak sampai. Harga dia rm303. Ini masa dia buat offer sempena krismas. Sekarang kalau tak silap rm323/rm343 macam tuhlah. Ehhh boleh dapat seekor sugar glider homebreed nih ;)

Aku ada jerk wodent wheel tuh. Tapi kalau untuk keselamatan sugar glider cruise wheel/stealth wheel adalah yang terbaik. Yang sekarang nih raptor wheel. Yang membezakan wheel-wheel nih semua ialah CC (custom cruise wheel) dia ada bouncing. Itu yang harga dia mahal. Sebenarnya harga wheel cuma 39usd *offer* dan 45usd kot kalau tak offer. Shipping costnya tuh yang mahal daripada harga wheel. Tak silap shipping cost si pinkish nih 58usd. Mahl kan kan??

Chika dengan Ralphie dah rasmikan. Kasihannya si Juju dan Penelope belum main lagi. Lagi kasihan si Penelope dah meninggal dunia. Uhuuuuu. Sekarang aku tak guna wodent wheel dah sejak kes Penelope mati tersangkut dekat wheel. Aku bagi dorang bertiga tuh main cruise wheel jerk dalam kelambu sebab cage 3 feet tak muat nak bubuh cruise wheel nih. Itu tanda aku kena DIY cage yang besar!! Yer anak-anak mommy faham :(


p/s: Tahniah yerk cik Neon masuk paper berita harian nih pasal sugar glider ;) Glamor mak timah noks.

p/s/s: Nak beli raptor wheel plak!! Hahaaaaa

0 makhluk comel yang memekak dekat sini: