Tuesday, October 27, 2009

bengangnya dengan HEP!!!!

salam peeps..selamat tengah hari dan juga selamat sejahtera..di kala ini mood aku tidak berapa nak okay plak..terasa amat bengang sekali dengan HEP..x habis2 hendak menyusahkan kita orang student IPGM PERLIS nih....

maw taw kenapa??of course lah tentunya tentang+pasal+hal OUTSIDER..hari ini aku diberitahu oleh junior bahawa tidak ada confirmation bahawa kami PISMP SEM.6 dan SEM.4 akan jadi OUTSIDER..perghhh..tidakkah itu telah menunjukkan ke'PANDAI'an mereka??masih lagi aku ingat ketika itu *ayat nak jiwang plak* KETUA JABATAN HEP mengumumkan kat assembly..yang berbunyi lebih kurang seperti ini..TAWARAN TINGGAL DI LUAR UNTUK PISMP SEM 6 DAN SEM 4..PERMOHONAN SEHINGGA 2 NOVEMBER 2009..dahlah 300 orang keluar daripada hostel tuh..kalau x silap aku time assembly tuh 5 OKTOBER 2009 (ISNIN)..TUAN PENGARAH pon ada juga..

x pasal2 sekarang nih dah macam2 rumours bersebaran..gosip nih lebih hangat daripada gosip qabil ambak x maw kawen ngan fasha sandha taw!!!!sekarang nih kalau hantar form outsider tuh belum tentu mereka nak luluskan..vavi+budus+bungik+biol nya HEP nih!!!!ishhhhhhhh..apa ingat senang ke nak cari rumah kat perlis nih??kita orang (rasanya orang lain pon sama gak) berpenatan+berhabisan mencari rumah di PERLIS nih..rumah untuk dijual ngan homestay banyaklah..rumah sewa aku rasa kena kira pakai lidi mancis dulu ada berapa..

sekarang nih bila dah dapat rumah x boleh plak duduk luar..apa nih HEP????konon lah pelajar diutamakan..nih dah menyusahkan betul..dahlah hostel pon tahun depan naik harga..memang x berbaloi stay kat hostel nih..nak tambah wireless ngan ASTRO konon..tb pon hidup segan mati x maw jerk..dahlah x boleh langsung letak barang kat pantry..weih....ingat kita orang tinggal kat sini 6 bulan jerk ke??hampir 6 tahun taw dowh....aku lagi bengang ngan penyelia asrama yang baru tuh..asyik fikir nak ambil duit student jerk..bahalol punya orang..pentadbiran sekarang semakin memualkan aku..menyusahkan+membebankan kita orang..

berambos..blah..


nOta kHaki:lain kali kalau xmaw suh kita orang jadi OUTSIDER x payahlah wat announcement kat assembly..menyusahkan kita orang yang dah tersedia susah nih taw!!

3 makhluk comel yang memekak dekat sini:

miss1904 said... Reply To This Comment

ish...pehal cmtu lak..??dah kata leh dok luar..tbe2 xnk bg kelulusan..melampau...susah tau nk cri umah sewa...ish..!same je keadaannye ngn ipda...ntah la..ipgm ni mmg ske nk nyusahkan student...

faruna said... Reply To This Comment

akak jom...
g boom hep..
nak tak...

nOah said... Reply To This Comment

paan>> tuhlah pslnya IPGM nih..kononnya nak melahirkan guru bertaraf dunia..sedangkan keutamaan pelajar x didahulukan..lebih pandai bercakap dan menabur janji..duit student banyak jadi longkang dan pokok bunga..apa kes nih??

una>>meh jom kta ledak HEP tuh..biar orang2 di dalamnya hangus dan hitam legam..o_O