Saturday, October 31, 2009

sharing iS caring....nOt ME!!!!

salam and morning fellas..hhmmm..pagi nih sedikit letih..hari ini kena bangun awal plak..haiyyaaa..ingat tadi nak jerk sambung tidor balik..teringat plak ada perbarisan..kalau x kerana peja dan nadia sura+confirm aku x turun tadi pagi..letih dowh malam tadi aku giat sangat..hhmmm

sharing is caring....kenapa aku nak tulis entry pasal nih??entahlah kan..tapi yang nyata akau memang x suka+benci+nyampah share apa aku punya ngan orang laen especially perempuan..kenapa nih??entahlah kan,,aku malas maw expalin banyak2..pagi nih jerk aku dah wat orang sakit hati..lantaklah kan..x payah dah layan aku lagi..macam2 perasaan aku nih..makin nak exam makin ntah pape..macamlah sebelum nih aku x pernah exam..

bukan x pernah exam pon..tapi setiap kali exam mesti aku akan ada hal/masalah ngan kaum lelaki nih..ntah pape jerk..bengang gila nih..ada cerita lelaki2 yang datang time aku nak exam..semakin nak membebankan otak aku nih..masalah yang ada pon x settle lagi..dapat plak masalah baru..

aku malas nak tulis banyak2 lagi..aku memang bengang dengan semua orang..x kira ngan siapa pon..

chaoss....


nOta kHaki:sorry bro..apa yang aku x suka tetap x suka..even dia pon manusia macam aku juga,.pasnih x payahlah layan aku lagi..let me be alone..it's better to me..

1 makhluk comel yang memekak dekat sini:

nOah said... Reply To This Comment

aku ker yang x faham dorang atau pon dorang yang xmaw faham aku????