Sunday, March 28, 2010

so you think you can sing~


dengan lafaz bismillahhirrahmanirrahim....


salam semuanya....



sebenarnya dah lama nak buat pasal benda nih..tapi asyik tertangguh jerk kan..banyak sangat kerja yang queue..nih pon nasib baik hujan..kalau tak hujan memang dah pergi merayap entah ke mana..



nih adalah pertandingan menyanyi yang buat kat dewan indera kayangan masa bulan januari awal tahun tuh....time nih cik noah kena perform untuk acara selingan..dan tema kita orang adalah retro..eheeee....bajet betul..kalau bab nak menggedik kat atas stage memang cik noah suka okeh~

:

:

:

:

ada orang cakap cik noah minta hug..amboi..giat nih..tak kan ku sesekali minta hug kat atas stage tu..tak sesuaiiiiiiii gitu~

:

:

:

:


yang nih dari kiri azie, CIK NOAH, dak maton dan dayang..si dayang nih adalah salah seorang finalis malam tuh..


:

:

:

:


last but not least..nihlah dia HANIF DANCERS....eheee....actually ada 10 orang..tapi yang laen tak dapat dikesan plak..so jangan jeles kalau gamabr korang tak de okeh~dari kiri helmi, anip, dak maton, baby jen, CIK NOAH, amin dan juga baei..


nOta kHaki:after this get prepare for konvo and music project~

2 makhluk comel yang memekak dekat sini:

SuriYati said... Reply To This Comment

salam..awak menang GA kite...nanti emailkan address ye...

nOah said... Reply To This Comment

salam kembali..eheee..thanks banyak2..yahuuuuu!!