Monday, May 03, 2010

hari ini kau datang riang~


salam dan selamat pagi isnin semuanya....

hari nih isnin..isnin??lahh ye ker hari isnin..ingatkan baru hari ahad..*sila dush dush*..okeh memaen jerk..hari nih cik noah akan bertukar rutin..BERTUKAR!!hahaaa..hari ini rutin MENGAJAR sudah tamat..dan rutin BELAJAR plak yang bermula..aisehhh..dua-dua pon tak mahu..

punya awal gila cik noah update blog hari nih..punyalah semangat nak belajar kan..kuikuikui..*sila muntah sekarang!!*memang rutin biasa cik noah akan bangun sebelum subuh..lepas subuh tidor balik..kuang terlintang pukang (**,)..tuh pon kalau ngantok gila beb..kalau tak ngantok layan buat kerja laen..

pagi nih ada perhimpunan..whooaaaaaa..tak suka!!tak suka!!sebab ada perhimpunan organisasi sekali..mesti gerenti sure banyak bebelan sengal macam cik noah nih..lagi plak sekarang banyak cerita hot masyuk sedang melanda kat sini..aisehhhh..selalu kat sekolah time perhimpunan duduk sedap landing baek punya kat atas kerusi..tetapi hari nih tidak lagi!!cik noah akan menggunakan kudrat kedua-dua belah kaki bionik cik noah nih untuk menahan segalan omelan dan bebelan yang bakal dikeudarakan bermula jam 730 pagi nanti..huhhhh..WTH~

oppppssss!!pagi-pagi sudah mencarut??tak baik tak baik..lagi 2 minggu study week..then exam!!yeahhh exam itu yang cik noah tidak mahu berlaku!!kenapa perlu ada exam??buatlah exam tak bertulis..penatlah asyik jawab exam pakai tangan..*tetiba rasa sangat rindukan ujian amali..uhukkkk*


nOta kHaki:syukur ku masih diberi peluang untuk bernafas..alhamdulillah

2 makhluk comel yang memekak dekat sini:

Nisaeciz said... Reply To This Comment

ni bakal cikgu ke? ;D

NISECA suka merapu

nOah said... Reply To This Comment

niseca,
yeap..bkl ckgu PJ..tp xtawlah posting nti jdk ckgu apa~