Tuesday, May 24, 2011

Mangsa Kepada Lebuhraya....Ohhh Sweat!! #2

Ingat lagi tak kisah tragis aku dekat lebuhraya hari tuh? Kalau tak ingat meh sini aku kasi refresh balik kepala korang dengan cerita nih. Kali nih adalah aku sertakan sekali gambar untuk tatapan korang. Bukan senang sekarang aku nak ambil gambar. Pemalas terlebih plak ;p


*Di kala sang merah ditimpa musibah. Kesian aku terkontang-kanting tunggu bantuan;(


*Hahaaa. Datanglah si heroin menyelamatkan si hero. Ehh terbalik sudah. Terima kasih encik-encik PLUSRONDA ;p Aku tak sempat call dorang dah ronda-ronda dekat situ.


*Nih encik Botak. Oppss lupalah nama dia. Pak cik gelak-gelak dekat aku. Dia cakap perempuan nih tahu bawa motor jerk. Perghhh ayat!!? Time nih encik botak nih sedang memasukkan cacing getah kat dalam tayar.


*Sibet betul!! Nih kali kedua pancit selepas tak samapi 10 minit  aku tunggang si BJV nih. Macam hampeh kan~~Memang flat terus tayar aku tuh!!




p/s:Jangan buat niaya dekat pengguna lebuhraya terutama dekat aku nih yang menunggang motorsikal. SEKIAN~~

2 makhluk comel yang memekak dekat sini:

Magrib said... Reply To This Comment

haaa.. kesian.. tayar pancit ye kak.. erm.. saya pakai moto juga.. pakai tayar tubeless.. mahal punya la.. bukan nak bangga.. tapi, agak tahan juga.. masuk paku, still buleh jalan lagi.. tak caya? ada gambar...

nOah said... Reply To This Comment

Magrib, mungkin tiubless akak tuh jenis murah kot ;p tapi dah setahun lebih gaklah tak tukar~~