Saturday, July 02, 2011

Jom Tengok Majalah 3 Malam Nih~




Apa yang best sangat pasal Majalah 3 malam nih? Nih bukan jerk pasal Nurul Syuhada Nurul Ain tuh. Hehee. Sebabnya ada pasal sugar glider! Yess. Aku nak tengok si Epul, Zaffy dengan boyfie dia. Keh3. Mesti comel si Zaffy tuh *dia memang comel okay ;p

Lepas nih makin banyaklah orang-orang yang nak membela sugar glider. Harapnya orang-orang yang nak membela bukan sebab ikut trend okay. Macam aku memang sebab minat gila dekat binatang ciptaan Allah yang super comel nih~ Dan kau jangan berkira pasal duit kalau nak membela binatang nih. Perlukan banyak $$ dan juga kesabaran, ketabahan untuk melayan kerenah suggies.

Ohh tiba-tiba aku terpandangkan si Juju dan Chika yang sekarang dah makin nakal. Susah beb nak bonding budak dua ekor tuh. Dah sayang punya pasal, tangan kena gigit pon aku sanggup~


*Ini dia makhluk super comel-Juju dan Chika~

1 makhluk comel yang memekak dekat sini:

Alisya said... Reply To This Comment

betul2...agknya boleh naik harga suggies tu nanti..sbb permintaan tinggi..hehe..