Tuesday, December 04, 2012

Welcome Celia!



Lihat ekorku. gebus kan :p


Assalamualaikum,

Disebabkan aku ni membela sugar glider, maka kebanyakan entri akan berkisar tentang sugar glider. Binatang lain non-mungkin :p

Ini sugar glider terbaru yang aku beli dari Kak Aina, variation breeder. Dah lama targe nak beli mosaic lepas beli WFB dulu. Baru sekarang hasrat tercapai. 

Nama: Celia
OOP: 12/07/2012
Genetik: Masked mosaic ringtail 25% cremeino het female
Harga: Rahsia :p

Comel Celia ni. Ekor putih dan gebu!! Dia ni manja cuma masa mula-mula sampai Johor banyak crabbing. Yerlah kawasan rumah aku ni bising. Pompang pompang kreng kreng motor kereta merempit. Mahulah tak kan si Celia ni crabbing. Pantang bising, dia pun naik bising gak.

Hai my name is Celia.




2 makhluk comel yang memekak dekat sini:

Ahmad Abbas Zainol said... Reply To This Comment

ala, comelnye....geram tengok

Inspektor Azim said... Reply To This Comment

Menarik post ni, jom ke blog sy jgk ye
Tak Mungkin Benar