Wednesday, January 02, 2013

Sugar Glider: Elma dan Etsu, Female Classic Grey

Assalamualaikum,

Cerita tentang sugar glider lagi. Ahh korang mesti rasa bosan kan. Balik-balik cerita pasal binatang ni. Dah memang binatang ini jer yang aku bela kan.Ada lagi satu aku bela, dubia balaptica. Tak tahu apa benda? Alang-alang korang dah online tu, gunalah khidmat pak cik google yang handsome sedunia tu ;)

Okay ladies and gentlemen, entri kali ni berkisar tentang joeys terbaru Juju dan Sherley. Good news sedunia, joeys tersebut adalah betina. Pada permulaannya, bersaksikan Eno, aku tengok jantan. Sekali bila dah seminggu lebih OOP (out of pouch) rupa-rupanya betina. Harharhar. 

Name: Elma (amiable), Etsu (delight)
OOP: 6 December 2012
Father: Juju (sumbing classic grey)
Mother: Sherley (classic grey)
Brothers: Chad & Pino (OOP on 15 July 2012)


*Elma means amiable

*From left is Elma and right is Etsu

*Elma and Etsu

*Etsu is from Japan's name means delight.

*Etsu

2 makhluk comel yang memekak dekat sini:

aizan syazwan said... Reply To This Comment

name semua nak cahaya je...

-effa ayub- said... Reply To This Comment

suka semua sugar glider awak..commel sgt..turut bersimpati atas cerita celia..

sy bakal ada joey.hmpir setahun menanti..finally :)