Thursday, November 29, 2012

Sugar Glider: Tentang Anak Berbulus Gebu-Gaban

Assalamualaikum.

Dah lama tak cerita pasal sugar glider. Banyak perangai dorang dan banyak cerita yang boleh diceritakan. Cuma aku lagi suka cerita ikut mulut kot :p

Sehingga ke saat aku menulis entri ni, bilangan sugar glider aku ada sebanyak sembilan ekor dan dua ekor in pouch. Jadi jumlah besar adalah seramai sebelas ekor! Woaa ramaikan rakyat jelata sugar glider aku. 

Mari kita imbas semula nama-nama ND Gliders Hut ;)

Family 1:-
Juju
Sherley
Chad
Pino
In pouch 2 ekor

Family 2:-
Ralphie
Chika
Dior
Darrel

Family 3:-
Celia

Jantan ada enam ekor dan betina ada tiga ekor. Aduhai pun. Bila banyak jantan ni memang kena tahan hidung. Lagi-lagi bila waktu matang. Memang akan ada bau yang sangat harum! Niat untuk menjual tu ada. Tapi belum jumpa pembeli yang betul-betul sesuai. Mungkin akan diberi percuma kepada pembeli yang sesuai. Kalau tak de juga, in shaa Allah akan dikembiri. 

Celia-female masked mosaic ringtail 25% cremeino het
Dior dan Darrel-wfb male 50% leucistic het


6 makhluk comel yang memekak dekat sini:

natasha yusnizam said... Reply To This Comment

sis bagi free kt saya bolh x sg male saya perlukan teman n klu boh nk no whatsapp saya nk pm awk

Amirra Najihah said... Reply To This Comment

nak seekor :(

nasuha said... Reply To This Comment

boleh beri male percuma x? sg female sy xde kawan.... email to azizannasuha@gmail.com

natasha yusnizam said... Reply To This Comment

Klu ade nk bg bolh email sya natashayusnizam_25@yahoo.com

Scha Alkherid said... Reply To This Comment

Sape nk sugar glider percuma.. Yg penting bg sepenuh kasih sayang..sms 0196659917

natasha yusnizam said... Reply To This Comment

Scha sya nk whatsapp tp x jumpa pun no awk